آموزش تهیه بستنی مغز دار

مواد لازم

تخم مرغ    ۶ عدد
خامه صبحانه    ۳ بسته
پودر شکر    ۶ قاشق غذا خوری
هل ساییده    ۱ قاشق غذا خوری
مغز گردو یا بادام هندی بو داده      ۱ لیوان

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۳۰   دقیقه
زمان پخت ۶۰   دقیقه
۱ – زرده سفیده تخم‌مرغ جدا کنید
۲ – خامه ها را داخل ظرفی بریزید ۳ قاشق شکر را داخل خامه بریزید با همزن خوب بزنید سفت بشه و اونو تا آخر کار تو فریزر بگذارید
۳ – زرده را با هل خوووب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود اونو کنار بزارید
۴ – تیغه های همزن‌بشویید خشک‌کنید سفیده رو با بقیه شکر بزنید تا پوک و سفت شود
۵ – بعد خامه رو با زرده و سفیده مخلوط کنید و مغزها که از قبل بو داده اید اضافه کنید
۶ – همه که‌مخلوط شدن‌کف قالب سلفون بکشید مواد داخل قالب بریزید، بزارید یخچال ۴یا۵ ساعت ببنده
۷ – بعد تو ظرفتون برگردونید و تزیین کنید.

سایر نکات

بجای مغز میتونید از میوه خرد شده کمپوتی مث اناناس و ….استفاده کنید
بستنی مث بقیه بستنها نباید زیاد بیرون بمونه داخل فریزر نگه داری شود
اگه‌دوست دارید میتونید به بستنی رنگ‌خوراکی اضافه کنید رنگی بشه یا مثلا شربت البالو…
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.