دستور تهیه باقلوا یزدی

مواد لازم

مایه داخل باقلوا

پودر پسته یا بادام     ۳۰۰ گرم
پودر قند     ۱۵۰ گرم
هل    ۱/۲ قاشق غذا خوری

شربت باقلوا

شکر    ۵۰۰ گرم
آب    ۲ لیوان
گلاب   ۱/۲ لیوان

مواد لازم لواش باقلوا

تخم مرغ (زرده)     ۲ عدد
روغن مایع    ۳ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر     ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیر    ۱ استکان
کره   ۱۰۰ گرم
نمک    به مقدار لازم
گلاب    به مقدار لازم
آرد سفید   به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۹۰   دقیقه
زمان پخت ۱۵   دقیقه
۱ – مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):
۲ – پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید
۳ – مرحله دوم ( شربت باقلوا)
۴- شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
۵ – گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید
۶ – مرحله سوم ( لواش باقلوا) :
۷ – بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
۸ – روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.
۹ – شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
۱۰- آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.
۱۱ – مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا
۱۲- از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
۱۳ – جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
۱۴ – لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.
۱۵ – مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
۱۶ – کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید .
۱۷ – پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود
۱۸ – پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
۱۹  – در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.