روش تهیه پارفه سوپرایز

مواد لازم

شکر     ۱۰۰ گرم
شکلات تیره ذوب شده    ۱۰۰ گرم
وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری
بستنی وانیلی    ۱۰۰ گرم
خامه‏   ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد
تخم مرغ (سفیده)    ۲ عدد

مواد لازم دسر وانیلی

تمشک    ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده)   ۱ عدد
خامه‏   ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد
شکر   ۱۰۰ گرم

مواد لازم دسر تمشک

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۶۰   دقیقه
زمان پخت ۰   دقیقه
۱ – دسر تمشک : سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا کف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه ، ۲۵ گرم شکر رو به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب داخل سفیده حل بشه
۲ – زرده تخم مرغ و ۲۵ گرم شکر رو با همزن بزنید تا رنگشون روشن شود.
۳ – ۱۵۰ میلی لیتر خامه رو با سفیده و زرده تخم مرغ مخلوط کنید ( به آرامی هم بزنید تا پف سفیده از بین نره)
۴ – تمشک رو همراه ۵۰ گرم شکر داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند
۵ – و سپس از صافی رد کنید تا دونه هاش گرفته بشه
۶ – سپس داخل مواد بالا بریزید
۷ – مواد رو داخل قالب قلبی شکل بریزید و داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه (تقریبا یک شب)
۸ – شکلات ذوب شده رو روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید تقریبا نازک باشد و اجازه بدید تا سفت بشه
۹ – دسر وانیلی رو هم طبق روش دسر تمشک آماده کنید
۱۰ – بعد از سفت شدن شکلات اون رو به اندازه های مساوی برش داده
۱۱ – قالب مستطیلی شکلی رو با فویل بپوشونید و کف اون دسر وانیلی بریزید و ورقه های شکلات رو روی اون بچینید
۱۲ – کمی دسر وانیلی روی شکلات بریزید و قلبهای آماده شده رو کنار هم بچینید و روی اون رو دوباره با دسر وانیلی بپوشونید
۱۳ – و دوباره یک لایه شکلات بچینیدو با دسر وانیلی پر کنید
۱۴ – در آخر با یک لایه از ورقه های شکلات بپوشانید.
۱۵ – قالب رو مدت یک شبانه روز داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه
۱۶ – ۲۰ دقیقه قبل از سرو بیرون بیارید وروی اون رو با شکلات رنده شده تزئین کنید .
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.