مواد لازم برای خورشت ازگیل ژاپنی
ازگیل ژاپنی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
تخم خردل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ازگیل ها را بشویید و پوست بکنید و هسته ها را خارج کنید. سپس ازگیل ها را خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس زیره ، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر خرد شده و ازگیلهای خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است