آموزش تهیه خورش بادمجان

خورش بادمجان با مرغ از انواع روش های آسان برای پخت این خورش ایرانی است و اگر شما به خوردن گوشت قرمز علاقه ای ندارید بهتر است این خورش خوشمزه را با گوشت مرغ بپزید.

مواد لازم

  • مرغ : ۴ تکه
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • بامجان متوسط : دو عدد
  • رب گوجه فرنگی : دو تا سه قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده : دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • دارچین : به میزان لازم
  • آب : سه لیوان

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ

برای پخت خورش بادمجان با مرغ ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و یک ساعت قبل از پخت خورش، بادمجان ها را به نمک آغشته کنید تا تلخی آن ها از بین رود.

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید و تکه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز متوسط و زردچوبه و نمک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت گاز قرار دهید تا مرغ نیم پز شود.

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید.

بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ را از درون قابلمه بیرون آورید و سرخ کنید.

آب مرغ را از صافی عبور دهید. درون قابلمه ای مناسب رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید.

مرغ و آب مرغ و پیاز سرخ شده را درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود. آبلیمو و دارچین و در صورت نیاز نمک را به خورش اضافه کنید. در مرحله آخر طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ بعد از اینکه خورش شروع به قل زدن کرد نصف بادمجان های سرخ شده را درون قابلمه بریزید و حرارت گاز را کم کنید تا خورش بادمجان به خوبی جا بیفتد.

خورش آماده شده را درون ظرفی مناسب بریزید و با باقی مانده بادمجان های سرخ شده این غذای خوشمزه را تزیین کنید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است