آموزش تهیه پیتزا بروشتا

مواد لازم

نان فرانسوی   ۱ عدد
گوجه فرنگی رسیده خرد شده    ۵ عدد
پستو ریحان    ۲ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده    ۳۰۰ گرم
روغن زیتون   به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵   دقیقه
زمان پخت ۱۰   دقیقه
۱ – نان فرانسوی را برش بدهید
۲ – گوجه ها را خرد کنید و با پستو مخلوط کرده و روی اجاق به مدت ده دقیقه حرارت دهید
۳ – سینی فر را برداشته،‌ کف آن را با روغن زیتون چرب کنید
۴ – برش های نان را در آن بچینید.
۵ – از سس گوجه و پستو روی نان بریزد.
۶ – و روی آن را پنیر موتزالا ریخته داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود .

سایر نکات

پستو در اصل سس سبز رنگ ایتالیایی است که از برگ ریحان تهیه می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سس در اینجا ریحان، روغن زیتون، سیر تازه و کمی نمک است
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است