کورن داگ از جمله اسنک هایی است که جدیدا در بین ایرانی ها باب شده و هنوز افراد زیادی طرز تهیه آن را بلد نیستند و معمولا از رستوران ها آن را تهیه میکنند. اما چرا آن را در خانه درست نکنیم؟
مواد لازم
۱- سوسیس هات داگ
۲- آرد (یک فنجان)
۳- نمک(¼ قاشق چای خوری)
۴- فلفل سیاه ( ۱قاشق چای خوری)
۵- قند سفید(¼ فنجان)
۶- بیکینگ پودر (۴ قاشق چای خوری)
۷- شیر(۱فنجان)
۸- تخم مرغ (۱عدد)
۹- روغن
۱۰- سیخ چوبی (به تعداد سوسیس ها)
طرز تهیه
۱- ابتدا تمامی مواد خشک را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.البته کمی آرا را برای ادامه کا رنگه دارید(به اندازه یک قاشق غذا خوری).
۲- تخم مرغ و شیر را به این ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
۳- روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. میزان روغن به اندازه ای باشد که زمانی که سوسیس را درآن قرار می دهید تا نیمه سوسیس را بپوشاند.
۴- سیخ های چوبی را از انتها وارد سوسیس ها کنید.
۵- آرد باقی مانده را در ظرفی بریزید و سوسیس ها را در آن بغلتانید.
۶- سوسیس ها را در مایع خمیری که درست کردید فرو ببرید و بعد از خروج اجازه دهید اضافه مایع از سوسیس جدا شده و به مایع اصلی برگردد.
۷- سوسیس ها را در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند.
۸- بعد از سرخ شدن سوسیس ها، آنها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه اش خارج شود.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است