آموزش تهیه کورن داگ

کورن داگ از جمله اسنک هایی است که جدیدا در بین ایرانی ها باب شده و هنوز افراد زیادی طرز تهیه آن را بلد نیستند و معمولا از رستوران ها آن را تهیه میکنند. اما چرا آن را در خانه درست نکنیم؟

مواد لازم

 

۱- سوسیس هات داگ

۲- آرد (یک فنجان)

۳- نمک(¼ قاشق چای خوری)

۴- فلفل سیاه ( ۱قاشق چای خوری)

۵-  قند سفید(¼ فنجان)

۶- بیکینگ پودر (۴ قاشق چای خوری)

۷- شیر(۱فنجان)

۸- تخم مرغ (۱عدد)

۹- روغن

۱۰- سیخ چوبی (به تعداد سوسیس ها)

 

طرز تهیه

 

۱- ابتدا تمامی مواد خشک را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.البته کمی آرا را برای ادامه کا رنگه دارید(به اندازه یک قاشق غذا خوری).

۲- تخم مرغ و شیر را به این ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

۳- روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. میزان روغن به اندازه ای باشد که زمانی که سوسیس را درآن قرار می دهید تا نیمه سوسیس را بپوشاند.

۴- سیخ های چوبی را از انتها وارد سوسیس ها کنید.

۵- آرد باقی مانده را در ظرفی بریزید و سوسیس ها را در آن بغلتانید.

۶- سوسیس ها را در مایع خمیری که درست کردید فرو ببرید و بعد از خروج اجازه دهید اضافه مایع از سوسیس جدا شده و به مایع اصلی برگردد.

۷- سوسیس ها را در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند.

۸- بعد از سرخ شدن سوسیس ها، آنها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه اش خارج شود.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است