آموزش دیپ پیاز

مواد لازم

پیاز سفید   ۴۵۰ گرم
پنیر خامه ای   ۶۰ گرم
خامه ترش   ۱ پیمانه
پیازچه    ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون   ۱ قاشق غذا خوری
سرکه سفید   ۱.۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه (پودر)   به مقدار لازم
چیپس سیب زمینی برای سرو   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵   دقیقه
زمان پخت ۱۵  دقیقه
۱ – پیاز‌ها را ریز خرد کنید.
۲ – یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید. پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید.
۳ – پیاز‌ را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ طلایی قهوه‌ای شود. سپس اجازه دهید تا به دمای اتاق برسند.
۴ – پیازهای تفت داده‌شده، خامه ترش، پنیر خامه‌ای، سرکه، پیازچه ریز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
۵ – مخلوط دیپ پیاز را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. می‌توانید آن را تا ۲ روز در فریزر نگهداری نمایید.
۶ – دیپ پیاز را با چیپس سرو نمایید.

سایر نکات

دیپ همراه با برخی غذاها (نان ترتیلا, سمبوسه, کراکر) طعم و مزه خوبی به آنها می دهد.
پنیر خامه‌ای و خامه ترش، مزه‌ای جادویی به پیازهای معمولی شما خواهند داد.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است