آموزش سوپ عدس

 

مواد لازم برای سوپ عدس ( مجارستان )

عدس ریز ۲ پیمانه

پیاز خرد شده ۲ عدد

سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده ‌۲ عدد

بادمجان رنده شده ۲ پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل  ۱ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری

سرکه سیب ۱ پیمانه

برگ بو ۲ عدد

آب مرغ ۲ لیتر

گشنیز خرد شده به مقدار لازم

روغن زیتون‌ ۲ قاشق غذاخوری

ماست نصف پیمانه

 

طرز تهیه

 

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن ، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است