آموزش کیک ژله ای توت فرنگی

 

کیک ژله ای توت فرنگی یکی از شیک‌ترین دسرهایی است که می‌توانید برای سرو در مهمانی‌ها و مجالس تهیه کنید.

مواد لازم برای کیک ژله ای توت فرنگی

پودر کیک توت فرنگی ۱ بسته

مواد لازم ذکر شده روی بسته پودر کیک

برای تهیه کاستارد:

تخم مرغ ۴ عدد

پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم

شیر عسلی ۱ قوطی (حدود ۳۸۰ گرم)

شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

برای تهیه ژله:

پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته

شیر ۴ پیمانه

 

کیک ژله ای توت فرنگی یکی از شیک‌ترین دسرهایی است که می‌توانید برای سرو در مهمانی‌ها و مجالس تهیه کنیدالبته تهیه این کیک کمی وقت گیر است و نیاز به دقت و حوصله داردمرحله اول که مرحله تهیه کیک توت فرنگی با لایه کاستارد است کار سختی نیست ولی باید از یک روز قبل انجام شود تا کیک و کاستارد حدود ۱۲ ساعت در یخچال بمانند و خودشان را بگیردندبعد از آن باید ژله توت فرنگی تهیه شود و کیک داخل آن شناور شودوقتی ژله هم در یخچال رفت و خنک شد، کیک ژله ای توت فرنگی آماده می‌شود. این کیک خوش طعم و زیبا بدون شک ارزش کمی زحمت کشیدن را دارد.

 

طرز تهیه

 

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. یک قالب باندت (حلقه ای) به حجم ۱۵ پیمانه را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. مایه کیک توت فرنگی را طبق دستور نوشته شده روی بسته پودر کیک توت فرنگی  آماده کنید و داخل قالب باندت ذکر شده بریزید.قالب را تکان بدهید تا سطح مایه کیک صاف شود.

حال لایه کاستارد را تهیه کنیدشیر، تخم مرغ، شیر عسل، اسانس وانیل برتر و پنیر خامه ای را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کرم یکدستی حاصل شودمایه کاستارد را با حرکت دایره ای به طور یکنواخت داخل قالب و روی مایه کیک توت فرنگی بریزیددر ضمن پخت جای این دو لایه با هم عوض خواهد شد.

روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانیدداخل یک قالب یا تابه بزرگتر به ارتفاع ۵ سانت آب جوش بریزید و قالب باندت را داخل آن قرار دهیددو قالب را با هم در فر بگذاریدبعد از ۵۰۶۰ دقیقه که کیک کاملاً پخته شد و با فشردن خلال دندان در آن، خلال تمیز بیرون آمد آن را از فر خارج کنیدنیم ساعت صبر کنید تا کمی خنک شودسپس قالب کیک را از شب تا صبح در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود.

کیک را از قالب خارج کنید و در یک بشقاب برگردانیدآن را دوباره در یخچال بگذارید تا ژله آماده شوددو پیمانه شیر را همراه با پودر ژله توت فرنگی در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهیدوقتی شیر جوش آمد دو سه دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا پودر ژله به طور کامل در شیر حل شود.

مایع را از یک صافی رد کنید و در کاسه‌ای بریزیددو پیمانه شیر دیگر را به آن اضافه کنید و هم بزنیدصبر کنید تا مایع قدری خنک شودکیک را مجدداً داخل قالب باندت برگردانیدیک قیف و ماسوره آماده کنیدنوک ماسوره را به آرامی بین کیک و قالب جا بدهیدمایع ژله را داخل قیف بریزیدوقتی کیک در مایع ژله شناور شد ماسوره را خارج کنیدکمی از ژله مایع را برای روی کیک نگه دارید.

قالب را دوباره در یخچال بگذارید و کمی بعد بقیه ژله مایع را نیز روی آن بریزید. بعد از دو ساعت کیک ژله ای توت فرنگی آماده می‌شودبرای خارج کردن آن از قالب، دیواره‌های قالب را چند ثانیه در مقابل باد گرم سشوار قرار دهید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است