تهیه پای گوشت و سیب زمینی

 

این غذا ترکیبی است از لوف گوشت و شپردز پای معروف انگلیسی. این مدل پای گوشت و سیب زمینی در قالب لوف یا همانقالب کیکس که برای تهیه نانها و کیک های مستطیل شکل استفاده میشوند تهیه میشود.

مواد لازم برای پای گوشت و سیب زمینی

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

هویج ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی ۴ عدد

شیر ۱/۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری

کره ۳ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه

 

این غذا ترکیبی است از لوف گوشت و شپردز پای معروف انگلیسی. این مدل پای گوشت و سیب زمینی در قالب لوف یا همانقالب کیکس که برای تهیه نانها و کیک های مستطیل شکل استفاده میشوند تهیه میشود. تهیه پای گوشت و سیب زمینی به نسبت ساده و بیشتر زمان پخت آن در فر است. قسمت زیری پای از گوشت و پیاز و کمی آرد سوخاری تشکیل میشود. وسط این مایه گوشتی مقداری سبزیجات از قبیل نخود فرنگی و هویج قرار میگیرد و لایه روی آن هم پوره سیب زمینی تشکیل می دهد.

 

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

 

مرحله اول

پیاز را ریز خرد کنید؛ سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. پس از اینکه پیاز نرم شد و شروع به طلایی شدن کرد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. آرد سوخاری را به همراه ۳ قاشق شیر به گوشت اضافه کنید و خوب با آن مخلوط نمایید تا حالت خمیری پیدا کند.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید و سپس پوست بکنید. پس از آن با گوشت کوب یا پوره ساز خوب له کنید. اگر در این فاصله سیب زمینی سرد شد کمی آن را روی حرارت یا در مایکروفر گرم کنید. سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید. وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 مرحله سوم

هویج را خرد کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا نرم شود.سپس آن را با نخود فرنگی پخته (یا کنسرو) مخلوط کنید.

مرحله چهارم

نیمی از مایه گوشت را داخل قالب بریزید و پخش کنید. سپس مخلوط هویج و نخود فرنگی را وسط آن بریزید و بعد روی آن را با بقیه مایه گوشت بپوشانید. پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود. زرده های تخم مرغ را با قلمو روی سیب زمینی ها رومال کنید و در پایان ۱ قاشق غذاخوری کره باقی مانده را رنده کنید و روی مواد بریزید.

مرحله پنجم

پای گوشت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید. در آخر ۲ دقیقه شعله روی فر را روشن کنید. پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.

نکته ها

میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از سویا ، مرغ ، قارچ و … نیز استفاده کنید. در صورت تمایل برای طعم قوی تر میتوانید ۲ حبه سیر به مایه گوشتی اضافه کنید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است