مواد لازم برای بابا قانوش ( خاورمیانه )
بادمجان ۵ عدد
کشک ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه ۳ عدد
ابلیمو ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
گوجه فرنگی و جعفری برای تزئین
طرز تهیه
بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا برشته و دودی شوند ، آنها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح بادمجان ها بصورت یکنواخت کباب شود.
پس از اینکه پوست بادمجان ها سوخت و گوشت بادمجان ها نرم شد از روی گاز بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه درون اب سرد قرار دهید.
پس از این مدت بادمجان ها را تمیز کنید و کامل پوست شان را بگیرید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون ابکش قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
بادمجان ها را به همراه کشک ، سیر ، پیازچه ، ابلیمو ، نمک و فلفل درون میکسر ( مخلوط کن ) بریزید و میکس کنید تا خوب مخلوط و غلیظ شوند ؛ پس از اماده شدن مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و با مقداری جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
نکته ها : طعم اصلی این غذا بوی دودی بادمجان است پس حتما باید بادمجان ها را کباب کنید ، در خاورمیانه بجای کشک از ارده غیر شیرین استفاده میکنند ، مقدار سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد ، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است