دستور تهیه کیک شنی

شاید اسم این کیک برایتان کمى نا آشنا باشد اما این نوع کیک یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود.

شدیدا توصیه می شود براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید فوق العاده است. بافتی نرم و عالی دارد.

 

مواد لازم

ماست خامه ایی۲/۳ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
 شکر۲/۳ پیمانه
 تخم مرغ ۳ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سرخالی

 

مواد لازم برای رویه کیک

 شیر عسلی ۱/۴ قوطی
پودر نارگیل۱/۲ پیمانه  

دستور پخت 

ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.

آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.

مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.

قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.

کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.

طرز تهیه مواد رویه کیک 

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.

سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است