دستور دسر بانوفی پای

دسر بانوفی پای دسری لذیذ  و خوشمزه

برای ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم برای کراست پای

بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی : ۴۰۰ گرم

کره ذوب شده : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

دارچین : ۱/۲ ق چ

نسکافه یا پودر کاکائو : در صورت تمایل ۱ ق م

 

مواد لازم برای فیلینگ و رویه

شیر عسلی : ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی

خامه فرم گرفته

موز: ۲ یا ۳ عدد

پودر کاکائو

پودر نسکافه

شکلات خرد شده تلخ

این دسر شیرین هست و سعی کنید شکلات تلخ و پودر نسکافه یا کاکائو رو ازش حذف نکنید تا شیرینی دسر ملایم بشه

ابتدا قوطی شیرعسلی رو به مدت ۳ ساعت در یک قابلمه پر اب روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل بشه…تو این سه ساعت

مواظب باشید همیشه آب روی قوطی رو گرفته باشه و بعد بذارید خنک شه درش رو باز کنید

برای کراست بیسکوئیت رو در زیپ لاک یا یه نایلون ریخته و به کمک گوشتوب یا وردنه بیسکوئیت رو پودر کنید

کره ی ذوب شده و دارچین و پودر کاکائو یا نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است