دسر بانوفی پای دسری لذیذ و خوشمزه
برای ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم برای کراست پای
بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی : ۴۰۰ گرم
کره ذوب شده : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
دارچین : ۱/۲ ق چ
نسکافه یا پودر کاکائو : در صورت تمایل ۱ ق م
مواد لازم برای فیلینگ و رویه
شیر عسلی : ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی
خامه فرم گرفته
موز: ۲ یا ۳ عدد
پودر کاکائو
پودر نسکافه
شکلات خرد شده تلخ
این دسر شیرین هست و سعی کنید شکلات تلخ و پودر نسکافه یا کاکائو رو ازش حذف نکنید تا شیرینی دسر ملایم بشه
ابتدا قوطی شیرعسلی رو به مدت ۳ ساعت در یک قابلمه پر اب روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل بشه…تو این سه ساعت
مواظب باشید همیشه آب روی قوطی رو گرفته باشه و بعد بذارید خنک شه درش رو باز کنید
برای کراست بیسکوئیت رو در زیپ لاک یا یه نایلون ریخته و به کمک گوشتوب یا وردنه بیسکوئیت رو پودر کنید
کره ی ذوب شده و دارچین و پودر کاکائو یا نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است