دستور کباب میگو

مواد لازم

 

نمک   به مقدار لازم
سیر   ۳ حبه
پودر سیر   ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون  ۳ قاشق غذا خوری
زعفران   ۲ قاشق غذا خوری
کره   ۵۰ گرم
آبلیمو   ۴ قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده   ۲ قاشق غذا خوری
میگو پاک شده   ۱ کیلوگرم
فلفل   به مقدار لازم
روغن زیتون   به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۶۰   دقیقه
زمان پخت ۳۰  دقیقه
۱ – ابتدا میگوهای پاك شده را بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا آب اضافی آنها كاملا گرفته شود.
۲ – داخل ظرف در داری سیر را رنده كرده و به همراه آبلیمو ، جعفری خرد شده ، زعفران ، نمک و فلفل مخلوط كرده و میگوهای خشك شده را به آن اضافه كنید
۳ – تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، درپوش ظرف را قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
۴ – پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی را نیم ساعت داخل آب سرد قرار دهید و میگوها را به سیخ ها بکشید
۵ – کره را آب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.
۶ – داخل تابه ای نچشب میگوها را سرخ كنید و در حین پخت مرتب روی آنها روغن بزنید تا خشك نشوند.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است