دستور کلوچه بادام زمینی

مواد لازم

کره شیرینی‌ پزی    ۱/۲ پیمانه
کره بادام زمینی    ۱/۲ پیمانه
شکر    ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای    ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پود   ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین    ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ    ۱ عدد
شیر    ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏    ۱ قاشق چای خوری
آرد کامل     ۱/۳/۴ پیمانه
شکر   ۱/۴ پیمانه
شکلات   به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۲۵   دقیقه
زمان پخت ۱۰   دقیقه
۱ – فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲ – در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی و شورتنینگ (کره شیرینی‌پزی) را با هم‌زن برقی با سرعت بالا ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۳ – نصف پیمانه شکر، شکر قهوه‌ای، بیکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه کاملا مخلوط شدند،
۴ – تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد مخلوط شوند و فرم خمیری به خود بگیرند.
۵ – خمیر را به شکل توپ‌های کوچک درآورید. آنها را در ¼ پیمانه شکر بغلتانید و در سینی فری که از قبل چرب کرده‌اید بچینید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچه‌ها پخته شوند و زیر آنها قهوه‌ای شود.
۶ – شکلات‌های ستاره‌ای را در وسط آنها قرار دهید و کلوچه‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

سایر نکات

توصیه می‌کنیم این کلوچه‌ها را در خانه تهیه کنید و در یخچال قرار دهید و صبح‌ها با یک فنجان قهوه یا شیر نوش جان کنید. تا سه روز می‌توان آنها را در یخچال نگه داشت.
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است