روش تهیه آش بوشهری

در طرز تهیه آش بوشهری گوشت، سبزیجات، برنج و… به کار می رود. این آش مانند آش سماق تویسرکان و آش لبو اراک محلی است اما با این وجود مورد استقبال مردم سایر نقاط قرار گرفته است.

این آش هر چی کش دارتر باشد، در بین مردم محبوبیت فراوانی دارد. طعم و بوی این آش بی نظیر است و از نظر قیافه ظاهری شبیه به حلیم است.

مواد لازم(برای ۴ نفر)

  • برنج: یک لیوان
  • سبزی: یک و نیم لیوان(شوید و تره)
  • ترخون: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • لوبیا قرمز: یک لیوان

طرز تهیه آش بوشهری محلی و خوشمزه

برای استارت کار ابتدا قابلمه مناسبی انتخاب کنید. مقداری روغن در آن بریزید. پیازها را خرد کنید. بعد از طلایی و کم حجم شدن پیازها، زردچوبه و ادویه را نیز به پیاز اضافه و تفت دهید. آن گاه گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. این تفت دادن طعم نامطبوع گوشت را از بین می برد و باعث طعم فوق العاده آش می شود. لوبیا قرمزی که از شب قبل در آب خیسانده اید را به سایر مواد اضافه کنید.

برنج را با یک لیوان آب در یک ظرف جدا قرار دهید تا بپزد. باید برنج کاملاً له شود و شبیه دانه برنج نباشد. در مرحله بعدی طرز تهیه آش بوشهری, سبزی آش را به برنج اضافه کنید. حالا منتظر بمانید تا سبزی همراه با برنج کمی بپزد. باید توجه کنید که برنج آب داشته باشد تا ته نگیرد(مانند طرز تهیه شله زرد).

در ادامه گوشت های پخته شده را از قابلمه بیرون آورید و ریش ریش کنید. لوبیا را در غذاساز، میکسر یا خرد کن بریزید تا کاملاً له شود. البته برای این کار از گوشت کوب برقی و چرخ گوشت نیز می توان استفاده کرد.

حالا لوبیا له شده را به برنج و سبزی اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمایید. مقداری ادویه(فلفل، نمک، زردچوبه، ۲ قاشق ترخون) اضافه کنید.

آب لوبیا را به مخلوط لوبیا، برنج و سبزی اضافه کنید. چون مخلوط خیلی سفت شده است. آب لوبیا قرمز باعث قرمزی آش می شود. به همین خاطر مورد استفاده قرار می گیرد.

آن گاه مخلوط را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود نیم ساعت مرتب به هم بزنید تا جا بیفتد. بعد از این مرحله گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید. همیشه برای تهیه آش ۲۰ دقیقه آخر گوشت را اضافه کنید. به این علت که گوشت سریع ته می گیرد و در آش ناپدید می شود.

بعد از ۲۰ دقیقه آش را بردارید. در این مدت آش را به صورت چرخشی هم بزنید. در این مرحله طرز تهیه آش بوشهری به اتمام می رسد. آش تهیه شده باید تند و کش دار باشد.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است