روش تهیه آش قلیه

 

مواد لازم برای آش قلیه

نخود ۱۷۵ گرم

لوبیا قرمز ۱۷۵ گرم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) ۱ کیلو

پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد

کشمش ۲۵۰ گرم

هویج و چغندر ۵۰۰ گرم

قیسی ۳۰۰ گرم

آرد برنج ۱ لیوان

آبغوره ۱ و ۱/۲ لیوان

شکر ۲ قاشق

نمک و فلفل

 

طرز تهیه

 

حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا ۱ لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. هنگامی که حبوبات خوب پخته شدند، هویج و چغندر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.

سبزی ها را خوب ریز کرده و درون آش بیندازید.

آرد برنج را با آبغوره حل کنید و کم کم در آش بریزید و به آرامی آش را هم بزنید تا گلوله نشود. در یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را کمی با دست تمیز ورز دهید. کوفته های کوچکی با دست درست کنید و دانه دانه درون آش بیندازید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد.

کشمش و قیسی را در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و تفت دهید و سپس در آش بریزید. سپس کمی شکر اضافه کنید. اجازه دهید تا آش کمی جوش بزند. سپس اش را می توانید از روی حرارت برداشته و با نعناع روی آن را تزئین کنید.

 

 

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است