استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود.
مواد لازم برای استانبولی
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه متوسط ۵ عدد
سیب زمینی درشت ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
نمک ۳ قاشق چایخوری
رب ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل به مقدار کافی
اطلاعات مواد مغذی
۶۱۱کالری
۱۲ گرمچربی
۱۱۳ گرمکربوهیدرات
۱۲ گرمپروتئین
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبیهای این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام میشود و نیازی به کثیف کردن ظرفهای مختلف نیست. بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و میگذارید تا دم بکشد. به همین سادگی! معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای تهیه استانبولی یا دمی گوجه مجلسی میتوانید سیب زمینی را جدا سرخ کنید و از مقداری گوشت قلقلی سرخ شده هم استفاده کنید.
همه چیزهایی که برای تهیه استانبولی نیاز دارید، احتمالاً همین حالا در آشپزخانه شما وجود دارند. پس برای یک وعده غذایی سالم و خوشمزه آموزش طرز تهیه استانبولی را دنبال کنید.
مرحله اول
برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید. در ابتدای کار، پیازها را خرد کنید.
مرحله دوم
کف قابلمه را چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. به پیاز زردچوبه بزنیدو یک تفت دیگر بدهید.
مرحله سوم
گوجه ها را نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق رب گوجه و نمک به پیاز اضافه کنید. ۱۰ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند.
مرحله چهارم
سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سس گوجه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید.
مرحله پنجم
آب برنج را جدا کنید. برنج را همراه مقدرای آب جوش به مخلوط اضافه کنید (در حدی که نصف بند انگشت آب روی برنج باشد).
مرحله ششم
وقتی آب پلو بخار شد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن پلو استانبولی را در دیس مورد نظر بکشید. میتوانید آن را با کمی سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید.
نکتهها
۱- اگر دوست داشته باشید میتوانید برای عطر بهتر، کمی دارچین به استانبولی پلو اضافه کنید.
۲- یک راه دیگر تهیه استانبولی این است که سیبزمینی را جداگانه سرخ کنید و در آخر لا به لای دمی گوجه قرار دهید.
۳- بسته به نوع برنج ممکن است لازم باشد مقدار کمتری آب اضافه کنید تا پلو شما شفته نشود. پس سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه طبخ آن را داشتهاید و میدانید چقدر آب نیاز دارد.
۴- اگر در قابلمه شما به خوبی چفت میشود نیازی به استفاده از دمکنی نیست.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است