سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص روشی آسان و سریع برای طبخ یک ماهی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.
مواد لازم برای سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص
فیله ماهی سالمون ۴۵۰ گرم
زنجبیل رنده شده یک تکه ۲-۳ سانتی
سیر ریز خرد شده ۵ حبه
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
۴۰۷کالری
۱۷ گرمچربی
۱۵ گرمکربوهیدرات
۴۷ گرمپروتئین
سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص روشی آسان و سریع برای طبخ یک ماهی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است. ترکیبات معطر و خوش طعم این سس مثل زنجبیل و سیر، طعمی عالی به ماهی می دهند و بوی زهم آن را کاملا از بین می برند. با این روش، ماهی را بیشتر وارد سفره هامان کنیم.
طرز تهیه
فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. سالمون را به ۲-۳ تکه تقسیم کنید. زنجبیل و سیر رنده شده را به سالمون اضافه کنید و روی ماهی بمالید. سس سویا، عسل، نمک، فلفل و روغن کنجد را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سالمون با تمام مواد پوشیده شود.
اجازه دهید سالمون حدود ۲۰ دقیقه در سس بماند. حتی در صورت امکان بهتر است ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم سس خوب به خرد ماهی برود.
کف سینی فر را کمی چرب کنید و برش های سالمون را داخل سینی قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که روی سالمون برشته و در برخی نقاط نیمسوز شد یعنی ماهی آماده است. سپس سینی را از فر خارج کنید و ماهی ها را در ظرف سرو بچینید. روی سالمون را بدلخواه با کمی کنجد و جعفری تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است