روش تهیه شنیسل مرغ

 

سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.

مواد لازم برای شنیسل مرغ ( فرانسه )

سینه مرغ ۳ عدد

آرد  ۱ لیوان

پودر سوخاری  ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

دانه کنجد ۱ قاشق غذاخوری

دارچین، نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه

سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.

آرد سوخاری را با کنجد ، دارچین ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید. آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید.

برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.

سینه های مرغ های کوبیده را درون  آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، شنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

شنیسل های آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود. سپس همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

نکته ها : استفاده از کنجد اختیاری میباشد ، ضخامت شنیسل سلیقه ای است اما هرچه شنیسل نازک تر باشد زودتر سرخ میشود.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است