موس سه لایه شکلات و گیلاس
لایه اول: شکلات ۲۰۰ گرم خرد شده کره ۶ ق غذاخوری وانیل ۱ونیم ق چایخوری تخم مرغ ۴ عدد زرده و سفیده جدا پودر شکر یک سوم پیمانه نمک خیلی کم فر را با ۲۰۰ درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و
مخلوط کنید و از روی حرارت
لایه اول
شکلات ۲۰۰ گرم خرد شده
کره ۶ ق غذاخوری
وانیل ۱ونیم ق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد زرده و سفیده جدا
پودر شکر یک سوم پیمانه
نمک خیلی کم
فر را با ۲۰۰ درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد. بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد
لایه دوم: موس شکلات
خامه سفت ۱و نیم پیمانه
آب ۳ ق غذاخوری
شکر ۳ ق غ
زرده تخم مرغ ۳ عدد ( به دمای محیط رسیده باشد)
شکلات ۱۰۰ گرم ذوب شده و گرم
آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکلات گرم را هم اضافه کنید. خامه را هم اضافه کنید و بعد روی لایه اولیه کیک بریزید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
لایه سوم: موس شکلات سفید و گیلاس
ژلاتین ۱ ق چایخوری
آب سرد ۱ ق غ
خامه سفت ۱ و نیم پیمانه
شکلات سفید ۱۸۰ گرم
(گیلاس خرد شده ۱ پیمانه (از کمپوت هم میشود استفاده کرد)
ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید. بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است