روش تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی

 

مواد لازم برای کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی

پودر گردو آسیاب شده ۱ فنجان

شیره طلائی یا عسل ۲ یا ۳ قاشق و ½ فنجان

پودر کاکائو ۱/۳ و ۱ فنجان

وانیل ۳ قاشق چایخوری

بادام هندی خرد شده ۲ فنجان

روغن نارگیل ½ فنجان

آب ½ فنجان

 

طرز تهیه

 

پودر گردو را همراه با ۳ قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و ۱ قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.
۱۰ تا ۱۲ عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.

بادام هندی خرد شده را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.

بادام هندی را با شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.

مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.

 

 

 

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است