روش تهیه کراکت سیب زمینی

مواد لازم

گوشت چرخ کرده   ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط   ۴ عدد
تخم مرغ   ۲ عدد
پنیر پیتزا   ۲۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی    ۱ قاشق غذا خوری
پیاز   ۱ عدد
آرد سفید   به مقدار لازم
پودر سیر   به مقدار لازم
پودر پیاز   به مقدار لازم
نمک و فلفل و روغن   به مقدار لازم
پودر سوخاری   ۰ به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۴۵  دقیقه
زمان پخت ۳۰   دقیقه
۱ – پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم
۲ – سپس گوشت را همراه نمک ، فلفل قرمز و رب به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم .
۳ – سیب زمینی را آب پز کرده و رنده میکنیم .
۴ – سپس یک عدد تخم مرغ را به همراه نمک و ادویه دلخواه به سیب زمینی رنده کرده اضافه میکنیم ، ورز میدهیم خمیری شود ؛ سپس آن را به مدت حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقا درون یخچال قرار میدهیم.
۵ – خمیر سیب زمینی را از درون یخچال خارج کرده آن را چانه میزنیم و سپس مقداری از آن را برداشته در کف دست پهن میکنیم و داخل آن را با مواد گوشتی و مقداری پنیر پر میکنیم .
۶ – خمیر را از اطراف جمع کرده تا به شکل گر دی یا استوانه ای دربیاید ، سپس آن را درون آرد سفید ، تخم مرغ و بعد پودر سخاری می غلتانیم و بعد درون روغن سرخ میکنیم . مابقی کراکت هارا نیز به همین ترتیب آماده میکنیم .
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است