مواد لازم
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
خردل ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
گوشت راسته گوساله ۲۵۰ گرم
برگ کاهو ۵ پیمانه
تربچه حلقه شده ۴ عدد
پیاز قرمز حلقه شده کوچک۱/۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
۱ – سس سالاد : داخل یک کاسۀ متوسط، ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی، ¼ قاشق چایخوری گشنیز، خردل، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون و سرکه را ریخته و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. آن را با نمک و فلفل مزهدار کرده و کنار میگذاریم
۲ – آماده کردن استیک در حالت اول : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را روی استیک میپاشیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم.
۳ -باقیماندۀ روغن زیتون را داخل یک تابه ریخته و آن را روی حرارت نسبتاً تند میگذاریم تا گرم شود. پس از داغ شدن بلافاصله استیک را داخل آن انداخته و سرخ میکنیم. میزان پخته شدن آن به سلیقۀ شما بستگی دارد
۴ – آماده کردن استیک در حالت دوم : باقیماندۀ پودر چیلی و گشنیز را با نمک و فلفل و باقیماندۀ روغن زیتون مخلوط و داخل یک ظرف ریخته سپس گوشت استیک را خوب داخل مواد می غلتانیم تا کاملاً به مواد آغشته گردد.
۵ – حال آن را به مدت یکساعت درون یخچال رها می کنیم تا مواد بخورد آن رود.
۶ – پس از طی این زمان گریل را خوب داغ می نماییم سپس حدود ۳ تا ۵ دقیقه یکطرف استیک را گریل نموده سپس آن را میچرخانیم و پشت آن را نیز بین ۳ تا ۴ دقیقه گریل می کنیم. میزان پخت استیک به سلیقۀ شما به مدت زمان گریل شدن بستگی دارد
۷ – آماده کردن بشقاب : کاهو، تربچه و پیاز را داخل کاسۀ سس میریزیم و آنها کاملاً مخلوط میکنیم تا به سس آغشته شوند. سالاد به سس آغشته شده را در بشقاب سرو قرار میدهیم. استیک را کنار آن گذاشته و سرو میکنیم.
سایر نکات
در صورتی که از روش سرخ کردن برای طبخ این استیک استفاده مینمایید، دقت کنید تا ماهیتابه داغ حاوی روغن زیتون را بر روی حرارت بیش از اندازه نگه ندارید زیرا روغن زیتون بواسطه دریافت حرارت زیاد به فرم چربی اشباع شده در آمده و کاملاً مضر خواهد بود
بهترین روش طبخ گریل کردن میباشد که هم از لحاظ سلامت و طعم مناسب تر خواهد بود.
همچنین مشاهده کنید
- آموزش تهیه اسنک
- دستور تهیه هات چیپس
- روش تهیه پیتزا توپی
- دستور ساندویچ مرغ مکزیکی
- روش تهیه ساندویچ مغز
- آموزش تهیه همبرگر ذغالی
- دستور تهیه چیکن فینگر
- روش تهیه اسپاگتی سبزیجات
- دستور تهیه تاکو برگر
- روش تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است