
غلات و دانههای بسیار کمی مانند ذرت، برنج، ارزن و جو دوسر فاقد گلوتن هستند که میتوانند جانشین غلات دارای گلوتن نظیر گندم شوند. یکی از کاربردهای بسیار مهم گندم، استفاده از آرد آن در تهیه انواع نان و شیرینی است. خمیر حاصل از آرد ذرت به دلیل فقدان گلوتن، چسبندگی لازم را ندارد و عمل آوری آن مشکل است. به همین دلیل است که معمولا در تهیه کیک با آرد ذرت و شیرینی با آرد ذرت، از مخلوط آرد ذرت و گندم استفاده میشود. ما در این مقاله سعی داریم شما را با طرز تهیه دو نوع بیسکویت با آرد ذرت آشنا سازیم که میتواند گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک، دارای حساسیت به گلوتن، آلرژی به گندم و بیماریهای دیگر هستند، باشد.
مواد لازم بیسکویت با آرد ذرت
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با آرد ذرت | |
آرد ذرت | ۱ کیلوگرم |
آرد گندم | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
مخمر | ۲۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مربای آلو | به میزان لازم |
پودر پسته و بادام | به میزان لازم |
دستور تهیه
- مخمر را در یک لیوان شیر گرم حل کرده، سپس آرد گندم را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. مواد را هم بزنید و خمیر حاصل را خوب ورز دهید.
- آرد ذرت، شکر، تخم مرغ، کره، شیر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیر شوند و خمیر حاصل را ورز دهید.
- خمیر حاصل از آرد گندم و آرد ذرت را با هم ترکیب کنید.
- سینی فر را با کره چرب کنید.
- خمیر را به ضخامت ۱.۵ سانتیمتر روی سینی فر پهن کنید.
- روی خمیر یک لایه مربا بمالید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یک مکان نسبتا گرم قرار دهید.
- سپس سینی را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و فرصت دهید تا روی بیسکویت ها طلایی و ترد شود.
- سپس سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن بیسکویتها، روی آنها را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است