سالاد اسرائیلی در دسته سالادهای سبز یا گاردن سالاد قرار دارد و یکی از سادهترین سالادها محسوب میشود که در رستورانها و کافههای اسرائیلی، به عنوان یک ظرف مجزا پس از غذای اصلی و یا همراه با ساندویچهایی مانندفلافل و شاورما استفاده میشود. همچنین قبل از محبوب شدن غلات صبحانه غربی در میان اسرائیلی ها، این سالاد بخشی از صبحانه سنتی اسرائیل در خانهها، بوفهها و هتلهای اسرائیلی بود.
در تهیه سالاد اسرائیلی از سبزیجات محدود و پرخاصیتی مانند گوجه فرنگی، خیار و پیاز استفاده میشود. گاهی نیز جعفری، فلفل دلمهای یا فلفل تند، هویج و گل سرخ به آن افزوده میشود. این سالاد به سالاد عربی، سالاد فلسطینی و چوبان سالاد نیز شهرت داشته و به سالاد شیرازی شباهت زیادی دارد. سالاد اسرائیلی بدون چاشنی ترش تقریبا بیمعنی است و لیموترش تازه یا روغن زیتون و یا هر دو پای ثابت آن است.
مواد لازم
مواد لازم | |
خیار متوسط | ۴ عدد |
گوجه فرنگی متوسط | ۳ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش تازه | ۲-۳ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر گل سرخ | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه
- گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمهای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در کاسهی جاداری بریزید.
- جعفری را ساطوری کرده و به سایر سبزیجات اضافه کنید.
- آبلیموی تازه، کمی پودر گل سرخ، نمک و روغن زیتون به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- ده دقیقه قبل از سرو سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک و مزه دار شود.
نکات مهم و اصولی در تهیه سالاد اسرائیلی
- به طور کلی در تهیه سالاد اسرائیلی خیار را با پوست استفاده میکنند.
- در صورات تمایل میتوانید هویج را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
- استفاده از سبزیجات تازه و خرد کردن آنها به صورت نگینی خیلی ریز از اصول این سالاد است.
در این مقاله با طرز تهیه سالاد اسرائیلی آشنا شدید که اگرچه از سالاد شیرازی کپی برداری شده، ولی در بسیاری از نقاط جهان با این نام شناخته میشود. از این موضوع که بگذریم، سالاد اسرائیلی یا سالاد شیرازی یک پیش غذای خوشمزه بوده که به واسطه سبزیجات استفاده شده در آن بسیار پرخاصیت است. از خواص این سالاد همین بس که بگوییم:
گوجه فرنگی، تقریبا در بیشتر سالادها استفاده میشود و رنگ قرمز آن زیبایی خاصی به سالاد میبخشد. تنوع بسیاری دارد و علاوه بر اشتهاآور بودن، سیستم گوارش را نیز ضدعفونی میکند. گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای C و A، اسید فولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامینهای گروه B. شامل B۱، B۲، B۳، B۵ و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.
بیشتر وزن خیار را آب تشکیل میدهد و شاید به نظر برسد وجود این میزان آب، نشانهای از خواص درمانی ناچیز خیار باشد. ولی بد نیست بدانید برخی از مهمترین خواص خیار مانند کمک به کاهش وزن، آبرسانی به بدن و رفع تشنگی، ادرار آور بودن و دفع سموم بدن همگی ناشی از بالا بودن میزان آب موجود در خیار هستند. «خواص خیار و فواید مصرف آن» و «خواص ماسک خیار برای پوست»، کم نیستند، همچنین خیار منبع مناسبی برای تامین برخی از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز بدن، از جمله ویتامین C، ویتامین K و پتاسیم میباشد.
پیاز دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامینهای A، B، C میباشد و اسانس مخصوصی دارد که در اثر پختن از بین میرود.
بیشتر وزن خیار را آب تشکیل میدهد و شاید به نظر برسد وجود این میزان آب، نشانهای از خواص درمانی ناچیز خیار باشد. ولی بد نیست بدانید برخی از مهمترین خواص خیار مانند کمک به کاهش وزن، آبرسانی به بدن و رفع تشنگی، ادرار آور بودن و دفع سموم بدن همگی ناشی از بالا بودن میزان آب موجود در خیار هستند. «خواص خیار و فواید مصرف آن» و «خواص ماسک خیار برای پوست»، کم نیستند، همچنین خیار منبع مناسبی برای تامین برخی از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز بدن، از جمله ویتامین C، ویتامین K و پتاسیم میباشد.
پیاز دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامینهای A، B، C میباشد و اسانس مخصوصی دارد که در اثر پختن از بین میرود.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است