مواد لازم
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ذرت ۱/۴ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
سس کارامل ۱ پیمانه
موز (حلقه شده) ۲ عدد
مواد لازم برای بیسکویت
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
کره آب شده ۱/۳ پیمانه
بیسکویت خردشده ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
۱ – مرحله اول طرز تهیه کرم شیرین وانیلی:
۲ – در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید
۳ – قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه
۴ – چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید .
۵ – حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم
۶ – از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم
۷ – مرحله دوم طرز تهیه بیسکویت برا ی لایه زیری دسر:
۸ – بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند .
۹ – داخل سینی فر ریخته با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
۱۰ – حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم
۱۱ – حدود ۲ قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم
۱۲ – به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راحتی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید
۱۳ – چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم
۱۴ – مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم
۱۵ – دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت ۳ ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان
همچنین مشاهده کنید
- روش تهیه کاسترد میوه ای
- روش تهیه گندمک خانگی
- آموزش تهیه کرپ نوتلا
- آموزش سوفله موز
- دستور تهیه حلوای اوماج
- روش تهیه ژله هفت میوه
- آموزش تهیه بستنی مغز دار
- روش تهیه پارفه سوپرایز
- دستور تهیه باقلوا یزدی
- روش تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است