مواد لازم
لازانیا (ورقه لازانیا) ۹۰۰ گرم
پپرونی (سوسیس) (ورقه شده با ضخامت ۳ میلیمتر) ۲ پیمانه
سس گوجه فرنگی ۴ پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) رشته رشته شده ۴۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۸۰٪ گوشت ۹۰۰ گرم
طرز تهیه
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
۱ – فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
۲ – در قابلمهای، ۶ لیتر آب را میجوشانیم و کمی نمک به آن میافزاییم.
۳ – ورقههای لازانیا را در آب میریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش میکنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد میکنیم.
۴ – در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقهشده را روی شعله متوسط سرخ میکنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپس از روی حرارت برمیداریم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن آن گرفته شود
۵ – در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت میریزیم. بعد ورقه های لازانیا را ته ظرف میچینیم؛ به گونهای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد.
۶ – پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را میریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن میپاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجهفرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه میکنیم.
۷ – این کار را تا دو لایه دیگر تکرار میکنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجهفرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را میریزیم و روی آن پنیر پارمزان میپاشیم.
۸ – ظرف لازانیا را تقریباً ۴۵ دقیقه داخل فر میگذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش میدهیم و بلافاصله سرو میکنیم
همچنین مشاهده کنید
- آموزش تهیه اسنک
- دستور تهیه هات چیپس
- روش تهیه پیتزا توپی
- دستور ساندویچ مرغ مکزیکی
- روش تهیه ساندویچ مغز
- آموزش تهیه همبرگر ذغالی
- دستور تهیه چیکن فینگر
- روش تهیه اسپاگتی سبزیجات
- آموزش استیک با سس چیلی و گشنیز
- دستور تهیه تاکو برگر






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است