مواد لازم
آب ۳/۴ فنجان
روغن گیاهی به مقدار لازم
ژلاتین (ورق ، بدون طعم و اسانس) ۴ عدد
شکر ۶۷۵ گرم
شربت ذرت ۱/۱/۴ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
پودر شکر ۳۳۵ گرم
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
۱ – ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.
۲ – تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ۹ دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
۳ – در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ۳/۴ فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا ۵ دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه.
۴ – حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط میکنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا ۱۲ دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.
۵ – وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا ۳ ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.
۶ – ۲۲۵ گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم.
۷ – چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های ۵ سانتیمتری تقسیم میکنیم.
۸ – باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.
سایر نکات
این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا ۳ روز قابلیت نگهداری دارن.
از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ مارشمالو بدست میاد.
مارشمالو رو میتونید از سوپر مارکت ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالو های خونگی معمولا مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.
همچنین مشاهده کنید
- دستور تهیه شیرینی ناپلئونی
- تهیه شیرینی نخودچی
- دستور تهیه شیرینی پادرازی
- روش تهیه شیرینی بلیس ترکی
- آموزش بیسکویت با آرد ذرت
- تهیه کیک کرم کارامل شکلاتی
- روش تهیه نان خامه ای نارنجکی
- آموزش نان خرمایی با موز
- روش تهیه رولت خامه ای بدون فر
- روش تهیه دونات یا پیراشکی
(No Ratings Yet)
Loading...
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است