
نان خرمایی کرمانشاهی یکی از چندین سوغات مشهور و بسیار پرطرفدار کرمانشاه است که برای تهیه آن، خرمای هستهگرفته را له کرده و به وسیله خمیری که از آرد گندم تهیه میکنند، پوشش داده و درون فر میپزند . ادویه مورد نیاز برای تهیه نان خرمایی کرمانشاهی زیره است. این شیرینی همخانواده کلمپه کرمانی میباشد.
مواد لازم برای تهیه نان خرمایی با موز
آرد سفید | ۲۲۵ گرم |
کره | ۱۲۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
شکر دانه ریز | ۷۵ گرم |
خرما بدون هسته | ۱۲۵ گرم |
موز له شده | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
عسل | ۲ ق غذاخوری |
طرز تهیه نان خرمایی با موز
- برای تهیه نان خرمایی با موز ابتدا باید کف یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
- آرد سفید را در یک کاسه الک کرده و به همراه کره با نوک انگشت ورز بدهید تا به شکل خردههای نان دربیاید.
- اکنون تخممرغهای زدهشده، موز، خرمای خردشده، عسل و شکر را به مواد خشک اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا از ترکیب آنها خمیر نرمی بدست بیاید.
- مخلوط بدست آمده را با استفاده از یک قاشق در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف و یکدست نمایید.
- قالب را در فری که از قبل گرم شده روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود. نشانه پختهشدن کیک این است که اگر سیخی را درون آن فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید.
- اجازه بدهید تا کیک درون قالب کمی سرد شود و سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود.
- نان خرمایی با موز آماده است. میتوانید آن را به قطعات برشهای ضخیم ببرید و به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است