مواد لازم
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
مواد خمیر
آرد ۲۰۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
مواد میانی
گوشت چرخ کرده ۶۵۰ گرم
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) (برای رومال) ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱ – مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
۲ – در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
۳ – سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
۴ – خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.
۵ – در صورتی که تمایل دارید می توانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
۶ – سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
۷ – پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.
۸ – برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.
۹ – کباب ها را روی ضلع ۱۰ سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
۱۰ – رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.
۱۱ – زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.
روش تهیه مواد میانی
۱۳ – گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
۱۴ – سپس به صورت لوله های ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
سایر نکات
اگر مایه خمیر شما پس از ۵ دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
همچنین مشاهده کنید
- روش تهیه خوراک لوبیا چیتی
- آموزش کرفس پلو
- روش تهیه آش بوشهری
- آموزش تهیه خورش بادمجان
- دستور تهیه چلو گردن مشهدی
- دستور کباب میگو
- آموزش تهیه کباب ماهی
- دستور تهیه کباب بختیاری
- دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی
- آموزش تهیه خورشت قارچ و گوشت چرخ کرده






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است