
شاید بتوان گفت شیرینی بلیس ترکی یکی از دسرهای پرطرفدار ترکی است، البته این دسر به عنوان بخشی از غذای اصلی سرو نمیشود بلکه معمولاً همراه با قهوه، بهعنوان تهبندی یا بعد از کباب خورده میشود.
یکی از مواد اصلی در تهیه شیرینی بلیس ترکی، خمیر یوفکا است. یوفکا، خمیری است بسیار نازک که از کشور ترکیه نشات گرفته و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار میگیرد. راحتی در پخت و لذیذ بودن این خمیر باعث شده که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی شود و در برخی از این کشورها با نام فیلو شهرت یافته است. با این خمیر می توان انواع غذا، دسر، شیرینی و میان وعده غذایی مانند سمبوسه، تارت، پای، بورک، باقلوا و…. را در فر، مایکروفر و یا بر روی اجاق گاز تهیه کرد.
یکی دیگر از موادی که در تهیه این شیرینی استفاده می شود، شربتی است که پس از پخت روی آن داده می شود. این شربت از آب و شکر درست میگردد و به منظور جلوگیری از شکرک زدن آن، آبلیمو اضافه میشود.
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه شربت | |
آب | ۳ پیمانه |
شکر | ۲٫۵ پیمانه |
آبلیموی تازه | ۱ قاشق سوپخوری |
دستور تهیه
- شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت قرار دهید.
- پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد حرارت را ملايم كرده و به مدت ١٠ دقيقه بجوشانيد.
- سپس از روى حرارت برداشته كنارى بگذاريد تا ولرم شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بلیس ترکی | |
شکر | ۱ پیمانه |
خامه | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
آرد سمولینا | ۱ پیمانه |
یوفکای آماده باقلوا | ۴۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
وانیل شکری | ۲ قاشق مرباخوری |
دستور تهيه
- تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانيل با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود.
- سپس روغن مايع و خامه را مرحله به مرحله اضافه كرده و هم بزنيد.
- آرد سمولينا و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد و با همزن برقى هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
- سينى فرى را كه به اندازه ورقه يوفكا باشد انتخاب كرده و يك ورق از خمير يوفكا را در آن پهن كنید.
- سه قاشق سوپخورى پر از مواد را روى ورقه باقلوا ريخته و با برس تمام سطح باقلوا را به اين مواد آغشته كنيد.
- به همين ترتيب تمام ورقههاى يوفكا را دانه دانه پهن كرده و از مواد آماده شده روى سطح يوفكاها بماليد.
- روى آخرين ورقه يوفكا را كه روى بقيه يوفكاها پهن كرديد از مواد نماليد.
- يوفكاهاى آماده را با چاقوى تيزى برشهاى منظم بدهيد.
- شيرينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٥ درجه سانتى گراد گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى خمير يوفكا طلايى شود، بپزيد.
- شيرينى را بعد از پخت، از فر در آورده و به مدت ده دقيقه كنارى بگذاريد تا از داغى بيفتد.
- سپس شربت نيمه ولرم را روى سطح شيرينى بريزيد و زمان دهيد تا شربت جذب شيرينى شود.
- شيرينى را با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است