مواد لازم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات تیره ذوب شده ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
مواد لازم دسر وانیلی
تمشک ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
خامه ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
مواد لازم دسر تمشک
طرز تهیه
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
۱ – دسر تمشک : سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا کف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه ، ۲۵ گرم شکر رو به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب داخل سفیده حل بشه
۲ – زرده تخم مرغ و ۲۵ گرم شکر رو با همزن بزنید تا رنگشون روشن شود.
۳ – ۱۵۰ میلی لیتر خامه رو با سفیده و زرده تخم مرغ مخلوط کنید ( به آرامی هم بزنید تا پف سفیده از بین نره)
۴ – تمشک رو همراه ۵۰ گرم شکر داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند
۵ – و سپس از صافی رد کنید تا دونه هاش گرفته بشه
۶ – سپس داخل مواد بالا بریزید
۷ – مواد رو داخل قالب قلبی شکل بریزید و داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه (تقریبا یک شب)
۸ – شکلات ذوب شده رو روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید تقریبا نازک باشد و اجازه بدید تا سفت بشه
۹ – دسر وانیلی رو هم طبق روش دسر تمشک آماده کنید
۱۰ – بعد از سفت شدن شکلات اون رو به اندازه های مساوی برش داده
۱۱ – قالب مستطیلی شکلی رو با فویل بپوشونید و کف اون دسر وانیلی بریزید و ورقه های شکلات رو روی اون بچینید
۱۲ – کمی دسر وانیلی روی شکلات بریزید و قلبهای آماده شده رو کنار هم بچینید و روی اون رو دوباره با دسر وانیلی بپوشونید
۱۳ – و دوباره یک لایه شکلات بچینیدو با دسر وانیلی پر کنید
۱۴ – در آخر با یک لایه از ورقه های شکلات بپوشانید.
۱۵ – قالب رو مدت یک شبانه روز داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه
۱۶ – ۲۰ دقیقه قبل از سرو بیرون بیارید وروی اون رو با شکلات رنده شده تزئین کنید .
همچنین مشاهده کنید
- روش تهیه کاسترد میوه ای
- روش تهیه گندمک خانگی
- آموزش تهیه کرپ نوتلا
- آموزش سوفله موز
- دستور تهیه حلوای اوماج
- روش تهیه ژله هفت میوه
- آموزش تهیه بستنی مغز دار
- آموزش دسر موز و خامه کاراملی
- دستور تهیه باقلوا یزدی
- روش تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است