مواد لازم برای ۸-۱۰ نفر
بادام پوست کنده و اندکی برشته کرده | ۹۰ گرم |
شکر دانه ریز | ۱۱۵ گرم |
آرد | ۴۰ گرم |
کره نرم شده | ۱۱۵ گرم |
شکلات تلخ یا شیری آب کرده | ۱۵۰ گرم |
تخممرغ (زرده و سفیده جدا) | ۳ عدد |
مواد لازم برای تهیه کرم گاناش
خامه صبحانه | ۱۷۵ میلی لیتر |
شکلات تلخ یا شیری خرد کرده | ۲۲۵ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
بادام برشته و خرد کرده | برای تزئین کیک |
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر ۲۲ سانتیمتر چرب نمائید. آن گاه کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس بادام و ۲ قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام کاملا خرد شود.
حالا این مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را به آن بیفزائید. اکنون کره و نیمی از باقیمانده شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد کم کم شکلات را به آن بیفزائید.
آن گاه زرده تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. سپس سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و باقیمانده شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
حالا اندکی سفیده همزده را به مایه شکلاتی بیفزائید و بعد به طور یک در میان، مخلوط آرد و سفیده تخم مرغ را درون مایه شکلاتی بریزید و مخلوط کنید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پختن کیک، سیخ چوبی را در اطراف کیک فرو کنید و مطمئن شوید که چیزی از مایه کیک به آن نچسبد ولی وسط کیک اندکی نرمتر باشد.
اکنون کیک را همانطور که در قالب است، روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد کرم گاناش را روی آن بریزید و اطراف کیک را با بادام برشته بیارائید.
طرز تهیه کرم گاناش
خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن گاه کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است