مواد لازم
کره شیرینی پزی ۱/۲ پیمانه
کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پود ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد کامل ۱/۳/۴ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
۱ – فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲ – در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی و شورتنینگ (کره شیرینیپزی) را با همزن برقی با سرعت بالا ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۳ – نصف پیمانه شکر، شکر قهوهای، بیکینگپودر و جوششیرین را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه کاملا مخلوط شدند،
۴ – تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و تا جای ممکن با همزن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد مخلوط شوند و فرم خمیری به خود بگیرند.
۵ – خمیر را به شکل توپهای کوچک درآورید. آنها را در ¼ پیمانه شکر بغلتانید و در سینی فری که از قبل چرب کردهاید بچینید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچهها پخته شوند و زیر آنها قهوهای شود.
۶ – شکلاتهای ستارهای را در وسط آنها قرار دهید و کلوچهها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
سایر نکات
توصیه میکنیم این کلوچهها را در خانه تهیه کنید و در یخچال قرار دهید و صبحها با یک فنجان قهوه یا شیر نوش جان کنید. تا سه روز میتوان آنها را در یخچال نگه داشت.
همچنین مشاهده کنید
- دستور تهیه شیرینی ناپلئونی
- تهیه شیرینی نخودچی
- دستور تهیه شیرینی پادرازی
- روش تهیه شیرینی بلیس ترکی
- آموزش بیسکویت با آرد ذرت
- تهیه کیک کرم کارامل شکلاتی
- روش تهیه نان خامه ای نارنجکی
- آموزش نان خرمایی با موز
- روش تهیه رولت خامه ای بدون فر
- روش تهیه دونات یا پیراشکی






جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است