روش تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا

مواد لازم

پاستا پنه    ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی ریز خرد شده    ۸۰۰ گرم
سیر ریز خرد شده   ۳ حبه
روغن زیتون    ۱/۳ پیمانه
ریحان یا جعفری ساطوری شده    ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل   به مقدار لازم
فلفل قرمز   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۵   دقیقه
زمان پخت ۳۰   دقیقه
۱ – روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سیر را داخل آن ریخته و به مدت یک یا دو دقیقه تفت می‌دهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز به آن اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت مخلوط می‌کنیم
۲ – مقداری از مواد را می‌چشیم و در صورت تمایل، مقدار فلفل آن را اضافه می‌کنیم
۳ – داخل یک قابلمهٔ مناسب آب و نمک را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس پاستا را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و باز هم داخل قابلمه می‌ریزیم
۴ – نیمی از سس گوجه فرنگی را به همراه ریحان و یا جعفری خرد شده روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت، به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط می‌کنیم. سپس داخل بشقاب‌ها ریخته و باقیماندۀ سس را روی آن می‌ریزیم
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است