دستور تهیه شیرینی پادرازی

طرز تهیه شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های سنتی فوق العاده است که با آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی تهیه می شود. بنابراین گاهی طعمی شبیه به شیرینی برنجی دارد و گاهی نیز شبیه به شیرینی نخودچی می شود.

دستور تهیه شیرینی پادرازی از نظر مراحل تهیه و آماده سازی به شیرینی زبان تا حدودی شباهت دارد و البته این دو شیرینی از نظر مواد متفاوت هستند و قالب شیرینی پادرازی از زبان کوچک تر است.

مواد لازم

  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم
  • آرد قنادی: ۱۲۵ گرم
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • آرد برنج: ۱۲۵ گرم
  • زعفران: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کنجد: به میزان لازم
  • هل: نوک قاشق غذاخوری(البته وانیل هم می توانید استفاده کنید)

طرز تهیه شیرینی پادرازی با طعم عالی و بی نظیر

ابتدا روغن را با پودر قند هم بزنید تا سفید و کرم رنگ شود. یک عدد تخم مرغ و هل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی پادرازی, آردها را به ترتیب به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر آماده شده را به مدت ۷ الی ۸ ساعت استراحت دهید.

قالب سایز این شیرینی مانند شیرینی زبان و یک سایز کوچک تر است. از شیرینی کمی بردارید و آن را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و آن گاه با قالب مورد نظر، قالب بزنید.

کف سینی فر را به صورت خیلی کم چرب کنید. شیرینی های آماده شده را پس از قالب زدن داخل سینی قرار دهید.

در ادامه روی این شیرینی های قالب زده شده را با مخلوط زرده و کمی زعفران پوشش دهید و با چنگال روی شیرینی خط بیندازید.

در نهایت باید کنجد روی شیرینی بریزید. لازم به ذکر است که فر باید از قبل با دمای ۱۵۰ درجه گرم شود. حالا ظرف سینی را در داخل فر قرار دهید.

آن گاه منتظر بمانید تا زیر شیرینی طلایی شود. برای پخت کامل این شیرینی با این دما به طور تقریبی ۲۰ دقیقه  زمان لازم است.

بعد از گذشت این زمان، شیرینی خوشمزه شما آماده است و بعد از چند دقیقه صبر می توانید آن را از کف سینی جدا کنید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است