دستور تهیه کیک ردولوت آتشفشانی

 

کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیک‌های محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خودشان را دارند.

مواد لازم برای کیک ردولوت آتشفشانی

شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم

کره ۱/۴ پیمانه

آرد ۳ قاشق غذاخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ ۳ عدد

شکر ۱/۳ پیمانه

عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

رنگ ژله‌ای قرمز ۱-۲ قاشق چایخوری

اسپری خامه یا بستنی دلخواه (برای تزیین)

برای گاناش شکلات:

شکلات تلخ ۷۰٪ ۱۲۰ گرم

خامه ۱/۲ پیمانه

عصاره وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری

 

کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیک‌های محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خودشان را دارندکیک ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو است که هم رنگ سرخ و زیبای کیک ردولوت را دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبا و هیجان انگیز در وسطش داردبرای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش داده‌ایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده می‌شود (به جای مایکروفر می‌توانید از گرم کردن شکلات روی شعله گاز هم استفاده کنید). این کیک فوق‌العاده را می توانید برای مناسبت‌های مختلف تهیه و سرو کنید.

طرز تهیه

 

ابتدا گاناش شکلات را تهیه کنیدشکلات خرد شده را با خامه داخل مایکروفر بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود و سپس وانیل را اضافه کنیدروی آن را بپوشانید و در یخچال بگذاریدکف شش کاسه سرامیکی کوچک (یا شش قالب مافینرا چرب کنیدکاسه‌های سرامیکی را روی یک سینی فر بچینید.

شکلات و کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذاریدمرتب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شودسپس آن را از روی حرارت بردارید.آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنیدتخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شکر را به آن‌ها اضافه کنیدحدود ۴ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شودسپس وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط نماییدترکیب شکلات با آرد را به مخلوط اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا یکدست شوندسپس مایه را بین کاسه‌های چرب شده تقسیم کنید.

حال وقت آن است که گاناش شکلات را از یخچال خارج کنیدوسط هر کاسه یک قاشق پر از گاناش را بریزید (همه گاناش استفاده نخواهد شد). سپس روی کاسه‌ها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهیدهمزمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

پس از یک ربع، کاسه ها را از یخچال خارج کنید و ۱۰۲۰ دقیقه در قر بگذاریدزمان دقیق بستگی به سایز کاسه‌های شما داردهر چه کاسه‌ها بزرگتر باشند زمان پخت بیشتر می‌شود (برای ۶ کاسه حدود ۱۰ دقیقه کافی است).

بعد از خارج کردن کیک ردولوت آتشفشانی از فر، با یک چاقو لبه‌های هر کدام از آنها را از کاسه آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانیدبرای تزیین کیک هم از اسپری خامه یا بستنی وانیلی استفاده کنید.

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است