مواد اولیه لازم
مواد اولیه | |
خیار | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیار | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد کوچک |
زیتون سیاه بدون هسته | یک چهارم لیوان |
زیتون سبز بدون هسته | یک چهارم لیوان |
پیازچه | ۲ الی ۳ عدد |
تربچه | به میزن لازم |
کاهو | ۱ عدد |
نکته: در صورت تمایل میتوانید پیاز را حذف کنید.
روش تهیه
- خیارها را به صورت ورقهای برش بزنید و وسط ظرف بچینید.
- دور خیارها را یک ردیف گوجه خرد شده بریزید و سپس اطراف ظرف را با کاهوی خرد شده پر کنید، به طوری که فضای خالی باقی نماند.
- اکنون فلفل دلمهای را به صورت تکههای باریک خرد کنید و روی سالاد بریزید.
- پیاز را حلقهای برش بزنید و لایههای پیاز را جدا کنید تا به صورت حلقههای توخالی دربیاید، سپس حلقههای تقریبا یک انداره را اطرف ظرف بچینید.
- سپس تربچه و پیازچه را خرد کنید، میتوانید تربچه را به صورت گل نیز درست نمایید و روی سالاد بریزید.
- در آخر هم زیتونهای بدون هسته را حلقهای برش بزیند و روی ظرف بریزید.
هنگام تزیین سالاد کاهو میتوانید از ایدههای مختلفی استفاده کنید. اکنون سالاد فصل آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
نکته: توجه داشت باشید که مقدار فلفل دلمهای، تربچه، پیازچه و زیتون نباید آنقدر زیاد باشد که تمام سطح سالاد را بپوشاند، بلکه باید لایه زیرین سالاد مشخص باشد.
موارد دیگر
همچنین مشاهده کنید
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است