دستور تهیه سالاد انار و گلابی

مدت زمان تهیه سالاد انار و گلابی و یا سالسای مکزیکی حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد. قرمز، سبز، زرد و بنفش… این سالاد رنگارنگ را به همراه تکه‌های نان تورتیلا، مرغ کبابی و یا غذا‌های گوشتی و مکزیکی سرو نمایید. همچنین می‌توانید برای سرو این سالاد از کاسه‌های ساخته شده از پارمزان و یا خمیر فیلو که در دستورهای پیشین آموزش داده‌ایم استفاده نمایید. چنانچه گلابی در دسترس شما نبود، می‌توانید سیب و یا سیبری را جایگزین آن کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد انار و گلابی

انار

۱ عدد

گلابی

۲ عدد

پیاز قرمز

۱ عدد کوچک

گشنیز

۱/۲ پیمانه

لیمو‌ترش

۱ عدد

طرز تهیه سالاد انار و گلابی

برای تهیه این سالاد می‌بایست گلابی‌ها و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس گشنیز‌ را ساطوری کنید و در نهایت در ظرف نسبتا گودی با دانه‌های انار به خوبی ترکیب و با لیمو‌ترش طعم‌دار کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقدار کمی نمک و فلفل سیاه برای مزه‌دار کردن این سالاد استفاده نمایید.

سالسای انار و گلابی را در کنار بشقاب غذای اصلی و یا درون کاسه‌های پارمزان سرو نمایید.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است