روش تهیه سالاد فصل یا سالاد کاهو

مواد اولیه لازم

مواد اولیه
خیار۴ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
پیار۱ عدد
فلفل دلمه‌ای۱ عدد کوچک
زیتون سیاه بدون هستهیک چهارم لیوان
زیتون سبز بدون هستهیک چهارم لیوان
پیازچه۲ الی ۳ عدد
تربچهبه میزن لازم
کاهو۱ عدد
نکته: در صورت تمایل می‌توانید پیاز را حذف کنید.

روش تهیه

 

  1. خیارها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و وسط ظرف بچینید.
  2. دور خیارها را یک ردیف گوجه خرد شده بریزید و سپس اطراف ظرف را با کاهوی خرد شده پر کنید، به طوری که فضای خالی باقی نماند.
  3. اکنون فلفل دلمه‌ای را به صورت تکه‌های باریک خرد کنید و روی سالاد بریزید.
  4. پیاز را حلقه‌ای برش بزنید و لایه‌های پیاز را جدا کنید تا به صورت حلقه‌های توخالی دربیاید، سپس حلقه‌های تقریبا یک انداره را اطرف ظرف بچینید.
  5. سپس تربچه و پیازچه را خرد کنید، می‌توانید تربچه را به صورت گل نیز درست نمایید و روی سالاد بریزید.
  6. در آخر هم زیتون‌های بدون هسته را حلقه‌ای برش بزیند و روی ظرف بریزید.

هنگام تزیین سالاد کاهو می‌توانید از ایده‌های مختلفی استفاده کنید. اکنون سالاد فصل آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکته: توجه داشت باشید که مقدار فلفل دلمه‌ای، تربچه، پیازچه و زیتون نباید آنقدر زیاد باشد که تمام سطح سالاد را بپوشاند، بلکه باید لایه زیرین سالاد مشخص باشد.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است