آموزش تهیه سالاد کاپریس

مواد لازم برای سالاد کاپریس

سرکه بالزامیک نصف لیوان

عسل ۱/۴ لیوان

گوجه فرنگی بزرگ ۳ عدد

پنیر موتزارلا ۵۰۰ گرم

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

برگ ریحان تازه ۱ لیوان

روغن زیتون ۱/۴ لیوان

 

طرز تهیه

 

سرکه بالزامیک و عسل را در یک شیر جوش با حرارت بالا گرم کنید و خوب هم بزنید تا بجوشد و عسل خوب در سرکه حل شود. به محض اینکه مقدار مخلوط سرکه و عسل ۱/۳ مقدار اولیه شد، آن را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند.

گوجه ها را بشوئید و از عرض خرد کنید، پنیر های موتزارلا را هم به همین صورت ببرید. پنیر و گوجه فرنگی را به صورت یکی در میان در بشقاب بچینید و نمک و فلفل را روی آنها بریزید. ریحان را روی سالاد پخش کنید و از سس بالزامیکی که درست کرده اید روی سالاد بریزید.

 

 

 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است